Viswinkel

KatwijkZeilmakerstraat 2 (AH)

Viswinkel

KatwijkZeilmakerstraat 2 (AH)

Schuitemaker is uw viswinkel in 't Heen

Schuitemaker’s viswinkel in ’t Heen

Op een logistiek handige locatie, vind u onze Viswinkel AH ’t Heen op Zeilmakerstraat 2 in Katwijk. Pal aan de N206, dus ook heel geschikt voor klanten van buiten Katwijk.

Niet alleen de bereikbaarheid van de winkel is prima, ook is er ruime mogelijkheid tot gratis parkeren. U kunt hier uw visboodschappen bij Schuitemaker combineren met de dagelijkse boodschappen bij Albert Heijn. Noodzakelijk is dit niet, want onze winkel is gevestigd in de entree van de Albert Heijn. Voor het even snel ophalen van een eerder bestelde visschotel van Schuitemaker is dit ook een handige plek vanwege de goede parkeergelegenheid voor de deur.

De viswinkel aan de Zeilmakerstraat heeft een ruim assortiment aan verse visfilet, gebakken vis, lekkere broodjes, heerlijke salades, sushi en natuurlijk, haring vers van het mes voor u gesneden!

Elke vrijdag organiseren we hier een vismarkt met spartelverse vis uit de Noordzee voor échte bodemprijzen. De vismarkt trekt wekelijks al veel liefhebbers als vaste bezoeker van de mooie verse visuitstalling.

Locatie

U kunt hier gratis parkeren, is goed bereikbaar vanaf de N206

Zeilmakerstraat 2a, Katwijk
(bij industrieterrein ’t Heen)
T(071)4080103

Openingstijden

Ma
09.00 tot 18.00
Di en wo
08.00 - 18.00 uur
Do en vr
08.00 - 20.00 uur
Za
08.00 - 17.30 uur

Viswinkel / visrestaurant

Katwijk Voorstraat 9

Lees verder

Viswinkel

Katwijk Zeilmakerstraat 2 (AH)

Lees verder

Viswinkel / visrestaurant

Sassenheim Oude haven 3

Lees verder

Visrestaurant

Katwijk KW106

Lees verder