Bezorgvoorwaarden

Betaalwijze

U kunt betalen via iDEAL. De iDEAL-betaling verloopt via uw eigen bank via uw online bankierprogamma.

Transport

Schuitemaker Vis beschikt over gekoeld transport, zodat we de versheid en kwaliteit maximaal kunnen garanderen.

Verse producten dienen na aflevering direct in de koelkast geplaatst te worden. Voor houdbare producten volgt u de aanwijzing op de verpakking.

Bestel- aflevertijd

Via de webshop kunt u vooruit bestellen. U kunt in het bestelproces de gewenste bezorg- of afhaaldag aangeven. Voor 22:00 uur besteld is de volgende dag al in huis (met bepaalde producten zoals oesters en sushi kan het zijn dat er een langere levertijd is, bestel in dit geval op tijd). Indien u de bestelling zelf afhaalt, heeft u keuze uit 3 afhaallocaties (onze viswinkels in Katwijk en Sassenheim).

Schuitemaker Vis bezorgt maandag t/m vrijdag tussen 14:00 en 17:00 en zaterdag tussen 10:00 en 14:00. De chauffeur belt u ± een half uur voordat de bestelling wordt geleverd.

Afleveradres

Schuitemaker Vis levert vis- en traiteurproducten in de onderstaande plaatsen:

Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Noordwijk, Noordwijkerhout, Wassenaar, Oegstgeest, Sassenheim, Noordwijkerhout, Voorhout en Leiden.

Niet aanwezig gedurende de bezorging

In het uitzonderlijke geval dat er niemand op het afleveradres aanwezig is, wordt de bestelling mee teruggenomen. U kunt de bestelling dan afhalen op de Smidstraat 2 te Katwijk. U kunt contact opnemen voor een tijdstip met 071-4029798.

Bezorgkosten

Het minimale bestelbedrag is €25,-. Onder dit bedrag kunt u helaas geen bestelling laten bezorgen, afhalen in één van onze winkels is wel mogelijk.

Voor bestellingen van €25,- tot €75,- zijn de bezorgkosten €4,95, ongeacht de grootte van de verpakking.

Alle bestellingen boven de €75,- worden gratis bezorgd. 

Bezorgen van kadobonnen

Losse cadeaubonnen worden bezorgd via de post. Bestelling van (een) kadobon(nen)en die tegelijkertijd met een visbestelling geplaatst wordt is, wordt mee bezorgd met de visbestelling en door de chauffeur afgeleverd.

Vragen of hulp nodig?

Indien u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het bestellen.

Op werkdagen zijn wij tussen 09:00 en 17:00 uur te bereiken op (071) 402 97 98

×
Wij bezorgen nu ook!
Recentelijk hebben wij besloten om onze producten ook te gaan bezorgen in Katwijk en omgevingen.
Bezoek webshop