Winkelwagen

0 product(en) 0

Je winkelmand is leeg

Wagner-Stempel Wijn-Spijs Dinerop donderdag 16 Mei in KW106, nu reserveerbaar!

23.04.'19

 

Visrestaurant KW106 en Hollander in Wijnen organiseren een 5-gangen wijnspijs-diner met de geweldige wijnen van wijnhuis Wagner-Stempel. Olivier Müller, de rechterhand van Daniel Wagner is hierbij zelf aanwezig om uitleg te geven bij elk van de geschonken wijnen.

De keukenbrigade van Visrestaurant KW106, onder leiding van Chef-kok Robert-Jan van der Stelt heeft speciaal voor deze avond een 5- gangen verrassingsmenu samengesteld. Wagner-Stempel is een echt familiebedrijf. Daniel Wagner, de drijvende kracht achter het succes van Wagner-Stempel nam de leiding van het bedrijf begin jaren negentig over van zijn ouders.  Sinds 2008 werkt Weingut Wagner-Stempel volledig biologisch. Op dit moment behoort Daniel Wagner tot een van de beste wijnmakers van Duitsland. Het bedrijf heeft zijn sporen reeds verdiend met mooie vermeldingen en bekroonde wijnen. De Riesling Grosses Gewachs Heerkretz behoort tot de besten van het land. 

Het spijs-wijndiner kan vanaf heden worden gereserveerd via de webshop voor € 79,50 per persoon, all-in. Inloop is vanaf 18.15 uur en de avond start om 19.00 uur.

U wordt bij de entree ontvangen met sekt van Wagner-Stempel. Wij zien u graag op deze bijzondere avond!  U kunt hier reserveren:  https://www.schuitemaker-vis.nl/product/wijnspijsdiner-wagner-stempel-donderdag-16-mei-2019-kw106/