
Ingrediënten
- 4 middelgrote wraps
- 250 gram gerookte zalm +
- 120 gram roomkaas
- 1 avocado
- 75 gr rucola
- 1 komkommer
- 1 lenteui
- handje pijnboompitjes
- citroensap
- dille
Zalmwrap met avocado
15.02.'23
Deze goedgevulde wraps zijn een échte aanrader! Fris, gezond en eenvoudig te maken. Ga zelf aan de slag met dit recept
- Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan totdat ze goudbruin kleuren. Zet apart totdat ze zijn afgekoeld.
- Snijd de komkommer in dunne plakken en de avocado in blokjes en bestrooi met zout, peper en citroensap.
- Snijd vervolgens de lenteui in ringen.
- Besmeer de wraps met roomkaas (of crème frâiche) en leg daarbovenop de plakjes zalm. Besprenkel met wat fijngesneden dille.
- Leg dan de komkommer, avocado en lenteui op de zalm.
- Ten slotte voegt u de afgekoelde pijnboompitjes toe samen met de rucola.
- Rol de wrap strak op en halveer hem zoals op de foto.
15 minuten
4 personen
lunch