Winkelwagen

0 product(en) 0

Je winkelmand is leeg

Ingrediënten

  • 4 middelgrote wraps
  • 250 gram gerookte zalm +
  • 120 gram roomkaas
  • 1 avocado
  • 75 gr rucola
  • 1 komkommer
  • 1 lenteui
  • handje pijnboompitjes
  • citroensap
  • dille

Zalmwrap met avocado

15.02.'23

Deze goedgevulde wraps zijn een échte aanrader! Fris, gezond en eenvoudig te maken. Ga zelf aan de slag met dit recept

  1. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan totdat ze goudbruin kleuren. Zet apart totdat ze zijn afgekoeld.
  2. Snijd de komkommer in dunne plakken en de avocado in blokjes en bestrooi met zout, peper en citroensap.
  3. Snijd vervolgens de lenteui in ringen. 
  4. Besmeer de wraps met roomkaas (of crème frâiche) en leg daarbovenop de plakjes zalm. Besprenkel met wat fijngesneden dille.
  5. Leg dan de komkommer, avocado en lenteui op de zalm.
  6. Ten slotte voegt u de afgekoelde pijnboompitjes toe samen met de rucola.
  7. Rol de wrap strak op en halveer hem zoals op de foto.

15 minuten

4 personen

lunch