Winkelwagen

0 product(en) 0

Je winkelmand is leeg

Foto van taco’s met zeeduivel en sriracha mayo

Ingrediënten

  • 700 g zeeduivel in repen gesneden +
  • 12 maistortilla’s
  • 2 el cajunkruiden, zonder zout
  • 150 g sperziebonen, in kleine stukjes gesneden
  • 1 komkommer, in kleine stukjes gesneden
  • 100 g wortelreepjes
  • 1 krop botersla
  • schijfjes limoen om mee te serveren
  • 1 el olie of 1 el boter
  • peper en zout +

Taco’s met zeeduivel en sriracha mayonaise

30.01.'24

Bent u ook zo’n fan van taco’s? Een leuk werkje om zelf in de keuken te bereiden of vul uw taco’s gezellig samen aan tafel. In plaats van zeeduivel kunt u ook kiezen voor een andere stevige witvis, zoals poon, kabeljauw, koolvis, wijting of schelvis. Sriracha-mayonaise is verkrijgbaar in de supermarkt, maar u kunt het ook eenvoudig zelf maken door 4 grote eetlepels mayonaise, 1 eetlepel limoensap en 2 theelepels sriracha samen te voegen en te mengen.

  1. Bak de tortilla’s even om en om in een droge koekenpan. Zet weg tot later gebruik.
  2. Meng de mayonaise met het limoensap en de sriracha tot een egaal mengsel (sla deze stap over als u kant en klare sriracha mayonaise gebruikt).
  3. Bestrooi de vis met de cajunkruiden en wat peper en zout. Verhit de olie of boter in een koekenpan en bak de vis in een paar minuten gaar.
  4. Beleg de tortilla’s met blaadjes sla, sperziebonen, komkommer en wortelreepjes. Leg de vis erop en vouw de tortilla dubbel.
  5. Leg de taco’s op een grote plank en serveer met de sriracha mayonaise.

Eet smakelijk!

Recept afkomstig van: www.visrecepten.nl

30 minuten

4 personen

Diner