Zarzuela met kabeljauw en feta
Zarzuela is een Catalaans gerecht waarin verschillende soorten vis, schaal- en schelpdieren worden verwerkt. De vis wordt gestoofd in een…
Lees verderZarzuela is een Catalaans gerecht waarin verschillende soorten vis, schaal- en schelpdieren worden verwerkt. De vis wordt gestoofd in een…
Lees verderDeze week is de zalmfilet in de aanbieding. Nu voor €3,25 per 100 gram Lekker om te combineren met onze…
Lees verderPel en snipper de ui en de teen knoflook. Halveer de kerstomaatjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een hapjespan en…
Lees verderVerwarm de oven voor op 200°C. Scheur van aluminiumfolie 4 grote vellen van ca. 20 cm af en vet ze…
Lees verderOns nieuwe chefs menu is nu verkrijgbaar in ons restaurant op de Voorstraat! Gravad Lax | Rode biet |…
Lees verderVerwarm de oven voor op 180°C. Snijd de uitjes in ringen en de champignons in plakjes. Smelt de boter en…
Lees verderDeze week geniet u van heerlijke schelvishaasjes. €2,95 per 100 gram Lekker uit de oven of gebakken in de pan….
Lees verderWilt u een keer wat nieuws proberen? Met dit recept zet u een echte eyecatcher op tafel! Steek de barbecue…
Lees verderDeze vrijdag pakken we uit met heerlijke vis voor op de BBQ. Bekijk hieronder alvast de aanbiedingen. Zeeduivel 1kg voor…
Lees verder