Op de huid gebakken kabeljauw met zachte botersaus
De puree: schil de aardappelen en kook ze in 20 minuten gaar. Giet af en doe terug in de pan….
Lees verderDe puree: schil de aardappelen en kook ze in 20 minuten gaar. Giet af en doe terug in de pan….
Lees verderBreng de visbouillon met de plakjes citroen aan de kook. Neem de pan van het vuur. Voeg de zalmfilets toe…
Lees verderVandaag kunt u op de Voorstraat genieten van onze nieuwe menukaart, gevuld met verschillende heerlijke seizoensgerechten! Wie neemt u mee…
Lees verderDeze week in de actie! Kabeljauwfilet vers uit Noorwegen, vanaf €2,45 per 100 gram. Op zoek naar een lekker recept…
Lees verderZarzuela; het zusje van paella! Een gerecht voor echte visliefhebbers & perfect om te delen. Lekker om te serveren met…
Lees verderHeek- & lenghaas vers uit Denemarken Mix and match €2,25 per 100 gram. Recepttip! Zarzuela met heekfilet. Een gerecht voor echte…
Lees verderEr ligt weer spartelverse vis voor u klaar. Zoekt u nog wat lekkers voor het weekend? Heilbotfilet €3,50 per 100…
Lees verderKook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet af in een vergiet en laat uitlekken. Dep ondertussen de…
Lees verderVan vangst tot verkoop Elke vrijdagochtend wordt er vis ingekocht op de visafslag in Scheveningen, om vervolgens spartelvers op de…
Lees verder