Winkelwagen

0 product(en) 0

Je winkelmand is leeg

Op de huid gebakken kabeljauw met zachte botersaus

19.04.'22

De puree: schil de aardappelen en kook ze in 20 minuten gaar. Giet af en doe terug in de pan….

Lees verder

Venkelrisotto met zalmvlokken

07.04.'22

Breng de visbouillon met de plakjes citroen aan de kook. Neem de pan van het vuur. Voeg de zalmfilets toe…

Lees verder

Nieuwe menukaart

06.04.'22

Vandaag kunt u op de Voorstraat genieten van onze nieuwe menukaart, gevuld met verschillende heerlijke seizoensgerechten! Wie neemt u mee…

Lees verder

Weekactie

04.04.'22

Deze week in de actie! Kabeljauwfilet vers uit Noorwegen, vanaf €2,45 per 100 gram. Op zoek naar een lekker recept…

Lees verder

Zarzuela met heek

29.03.'22

Zarzuela; het zusje van paella! Een gerecht voor echte visliefhebbers & perfect om te delen. Lekker om te serveren met…

Lees verder

Weekactie

28.03.'22

Heek- & lenghaas vers uit Denemarken Mix and match €2,25 per 100 gram. Recepttip! Zarzuela met heekfilet. Een gerecht voor echte…

Lees verder

Vrijdag vismarkt

25.03.'22

Er ligt weer spartelverse vis voor u klaar. Zoekt u nog wat lekkers voor het weekend? Heilbotfilet €3,50 per 100…

Lees verder

Schelvis spaghetti carbonara met bleekselderij

21.03.'22

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet af in een vergiet en laat uitlekken. Dep ondertussen de…

Lees verder

Vismarkt

18.03.'22

Van vangst tot verkoop Elke vrijdagochtend wordt er vis ingekocht op de visafslag in Scheveningen, om vervolgens spartelvers op de…

Lees verder